Warning: Constant FORCE_SSL_ADMIN already defined in /home/www/radimradi.cz/www/radimradi.cz/wp-config.php on line 91

Warning: Undefined array key "HTTP_X_FORWARDED_PROTO" in /home/www/radimradi.cz/www/radimradi.cz/wp-config.php on line 95
- Radimradi.cz

Vyskládat trendy outfit vhodný do školy i na skvělý večer s přáteli, to zní jako skutečná módní výzva. Jestli máš i ty plné zuby postávání před šatníkem a pravidelně píšeš kamarádkám zprávy s otázkou, co mají na sobě, je načase nechat se inspirovat. Přinášíme tipy na trendy outfity, ze kterých učitelé nezvedají pohoršeně obočí, a zároveň ani kamarádi nezívají nudou.

Par tipů na úvod

Cesta k dokonalému outfitu vůbec není složitá. Postačí dodržet několik hlavních zásad:

#1 Hlavně pohodlně

Ve svém univerzálním outfitu se musíš cítit perfektně. Zapomeň proto na tenké podpatky, ze kterých tě budou už po hodině bolet nohy. Každý kousek, který ti nesedí, a musíš si ho při nošení upravovat a potahovat, hoď rovnou do koše. Přitom, když budeš vypadat skvěle, se jednoduše musíš cítit i dobře. To je priorita.

#2 Zaujmi barvami a doplňky

Tvůj outfit by měl být ve výsledku hravý, barevný a veselý. Hraj si s nevšedními barevnými kombinacemi. Chceš zaujmout? Vyber si například žlutou s fialovou. Pozor jenom na to, abys nekombinovala moc barev najednou. Pozornost věnuj také výběru kabelky a všechno dotáhni do dokonalosti vkusnou bižutérii nebo originálním šátkem.

Náš tip: Potřebuješ nové trendy kousky? Při nákupu ti pomůže UrbanStore slevový kód.

#3 Pomoz si vrstvením

Výhodou vrstvení je, že cestou ze školy na party můžeš ze sebe některé kousky shodit. Jestli máš náladu na crop top, skombinuj ho s transparentní košili, kterou zavážeš do pasu a s džínovou bundou. Košili můžeš odpoledne sbalit do kabelky a máš stylový outfit na party.

Denim nikdy nezklame

Jestli se po škole chystáš na house party, s outfitem si hlavu příliš nelámej. Takováto příležitost si žádá pohodlí a ležérní look. Vystačíš si oblíbenými džíny, nařaseným topem a výraznějšími teniskami. Svůj outfit dovedeš do dokonalosti kratším kožíškem a stylovými doplňky. Stavit můžeš například na výrazný kožený pásek s kovovou sponou sladěnou s tvými náušnicemi.

Overal je jistota

Máte s kamarády setkání v podniku? Takováto party si už vyžaduje o něco elegantnější výběr. Pomůžeš si stylovým overalem, který už víc nepotřebuje. Skombinuj ho s lodičkami na širokém podpatku nebo s koženými kozačkami. Jako vršek můžeš zvolit oversize džínovou bundu, křiváka nebo delší kabát.

Náš tip: Jestli je ve tvém šatníku nečekaně prázdno, jistě to chce rychlý nákup oblečení. Aby během něho neutrpěla tvá peněženka, využij Factcool slevový kód nebo jiné slevy.

Univerzální šaty

Chystáš se na narozeninovou party? Takováto příležitost si žádá dávku výjimečnosti. Doporučujeme ti stavit na šaty. Jestli si zvolíš výraznější kousek, nemusíš si už dělat těžkou hlavu s kombinováním. Naopak, k přiléhavým hladkým šatům si vyber zajímavé doplňky, případně je doplň výraznější oversize bundou. Drž se v trendy délce midi nebo maxi a neboj se ani řasených a skládaných suken. Kombinovat můžeš s teniskami, ale i s workery. Výběr zaleží jenom od tvého vkusu a odvahy.

Lehké letní kombinace

Denní party na zahradě a u jezera jsou oblíbené nejenom v letních měsících. Počasí jim často přeje od května a babí léto jim nahrává i na podzim. Na takovouto party se hodí lehký svěží outfit. Skvělou volbou je džínová sukně, jednoduché tričko a plátěné tenisky. V žádném případě nezapomeň na sluneční brýle a výrazné náušnice. Postačí ti jednoduchá crossbody kabelka a můžeš po hodině vyrazit rovnou za zábavou.

Externí spolupráce
Externí spolupráce

Spolupracujeme také s externisty, kteří jsou specialisty ve svém oboru, a někdy nám přispějí článkem do magazínu. :) Jejich články mají přidanou hodnotu v tom, že autoři k dané problematice mají blízko, ví o ní nejvíce a snaží se své vědomosti maximálně předat dál.

Radimradi.cz
Logo