Warning: Constant FORCE_SSL_ADMIN already defined in /home/www/radimradi.cz/www/radimradi.cz/wp-config.php on line 91

Warning: Undefined array key "HTTP_X_FORWARDED_PROTO" in /home/www/radimradi.cz/www/radimradi.cz/wp-config.php on line 95
Megasoutěž s E-bookem o čtyři krásné ceny - Radimradi.cz

Megasoutěž s E-bookem o čtyři krásné ceny

Ve spolupráci s Proprcky.cz, Samostatne-dite.cz, Affekt.cz a Nosítko Mia jsme pro vás připravili soutěž o čtyři ceny. Soutěž běží na Facebooku i na Instagramu. Soutěžíme o pět cen dohromady na obou platformách. 

Co můžete vyhrát:

Výhra č. 1: Obchod Proprcky.cz věnoval do soutěže krásnou vánoční knihu s CD (více zde: https://www.proprcky.cz/hracky-a-hry/knizky-a-cd/zpivejte-s-nami-koledy.html)

Výhra č. 2: Obchod Samostatne-dite.cz věnoval do soutěže pastelky do dlaně (více zde: https://www.samostatne-dite.cz/malovani-kresleni/plastove-pastelky-do-dlane-4ks-faber-castell/) a terapeutické nůžky (více zde: https://www.samostatne-dite.cz/strihani-rezani/terapeuticke-nuzky-detske-rovne/).

Výhra č. 3: Obchod Affekt.cz věnoval do soutěže buzolu (více zde: https://www.affekt.cz/c/vybaveni/turisticke-potreby/busoly-a-kompasy/)

Výhra č. 4: Obchod Nosítko Mia věnoval do soutěže nosítko pro panenky (více zde: https://nositko-mia7.webnode.cz/cenik/)

Jak vyhrát na Facebooku – soutěží se na profilu: @radimradicz

Odpovědět na otázky:  1) Co se vám v nové knize: E-book pro každou mámu líbí nejvíc? 2) Co byste si přáli vyhrát (čísla produktů sestupně dle oblíbenosti, nejoblíbenější je první).

E-book ke stažení: https://radimradi.cz/e-book/

VÝHERCE VYBERU PODLE ODPOVĚDÍ. 

Budeme rádi, když budete soutěž sdílet nebo označíte kamarádky, které by výhra také potěšila. A když budete sledovat facebookový profil Radimradi.cz (@radimradicz), Mamadodeste.cz (@mamadodeste) a profily partnerů soutěže: @mianositka, @proprcky.cz, @samostatneditecz, @affekt.cz.

(Toto není v pravidlech soutěže.)

POZOR: ABYSTE MOHLI BÝT ZAŘAZENI DO SOUTĚŽE, JE POTŘEBA SPLNIT VŠECHNA TŘI PRAVIDLA. KONTROLUJI.

Soutěž trvá od 12.11.2018 do 22.11.2018 (do půlnoci). Vybraní výherci budou vyhlášeni do komentáře pod příspěvkem.

Jak vyhrát na Instagramu – soutěží se na profilu: @tereza_mamadodeste

1) Sledovat instagramový profil @tereza_mamadodeste.

2) Sledovat instagramový profil partnerů soutěže: @nositko, @proprcky.cz, @samostatne_ditecz.

3) Odpovědět na otázky:  1) Co se vám v nové knize: E-book pro každou mámu líbí nejvíc? 2) Co byste si přáli vyhrát (čísla produktů sestupně dle oblíbenosti, nejoblíbenější je první).

E-book ke stažení: https://radimradi.cz/e-book/

Budeme rádi, když budete soutěž sdílet nebo označíte kamarádky, které by výhra také potěšila.  (Toto není v pravidlech soutěže.)

VÝHERCE VYBERU PODLE ODPOVĚDÍ. 

POZOR: ABYSTE MOHLI BÝT ZAŘAZENI DO SOUTĚŽE, JE POTŘEBA SPLNIT VŠECHNA TŘI PRAVIDLA. KONTROLUJI.

Soutěž trvá od 12.11.2018 do 22.11.2018 (do půlnoci). Vybraní výherci budou vyhlášeni do komentáře pod příspěvkem.

 

Úplná pravidla soutěže jsou ke stažení zde.

Redakce
Redakce

Vítejte na stránkách Radimradi.cz. Založili jsme je pro vás. Pro matky s dětmi, nastávající rodiče i prarodiče, kteří neradi kupují zajíce v pytli a před pořízením kočárku, autosedačky, hraček, nádobí nebo dětské výživy si přečtou zkušenosti ze života. Na našich stránkách najdete informace o tom, jak je produkt dobrý, ale také jeho negativa, chyby, na které vás výrobce bude jen těžko upozorňovat. V tom tkví jejich největší přínos. Výrobky testujeme sami ve svém volném čase. Z tohoto důvodu nám může někdy trvat déle, než objektivní recenzi zveřejníme. Testujeme a hodnotíme proto, abychom vám řekli svůj názor a zkušenost, ne abychom dělali reklamu, nebo zneuctili nějaké výrobky.

Radimradi.cz
Logo