Warning: Constant FORCE_SSL_ADMIN already defined in /home/www/radimradi.cz/www/radimradi.cz/wp-config.php on line 91

Warning: Undefined array key "HTTP_X_FORWARDED_PROTO" in /home/www/radimradi.cz/www/radimradi.cz/wp-config.php on line 95
Recenze: Babylove (Öko) nature pleny | Radimradi.cz
Cena/Výkon

Babylove (Öko) nature pleny

Babylove nature jednorázové plenky z DM drogerie jsou hebké, jemné a představují naprosto výjimečný poměr ceny a kvality. Pleny jsou šetrné k životnímu prostředí, nezapáchají chemií a zakoupíte je za přijatelnou cenu. V  recenzi vám ukážeme, pozitiva a negativa tohoto produktu.

Velikost, kilogramy a cena

Pleny zakoupíte v těchto velikostech                                            Cena / kus v Kč (2018)
Babylove nature plenky mini 2 (3 – 6 kg), 28 ks 4,25
Babylove nature pleny midi 3 (4 – 9 kg), 36 ks 4,14
Babylove nature pleny maxi 4 (7 – 18 kg), 34 ks 4,38
Babylove nature pleny junior 5 (12 – 25 kg), 30 ks 4,97

Jednorázové plenky odpovídají uvedeným kilogramům do posledního gramu. Vyzkoušeli jsme velikost č. 3, do které se vejde devítikilové miminko. Balení plen velikosti č. 3, č. 4 a č. 5 pořídíte za 149 Kč, velikost č. 2 za 119 Kč.

Ceny jsme přebírali z internetového obchodu DM. V době psaní recenze (a i několik týdnů před jejím zhotovením) bohužel nebylo možné z e-shopu pleny objednat.

Jak plenky vypadají?

Materiál zvenku a zevnitř plenky: Jsou krásně hebké a materiál je nadmíru příjemný, neprosákne. Plena je celá bílá, lem na uchycení pásků je barevný a střídají se na něm zvířátka. Vzadu v oblasti zad je všitá gumička, která zabrání úniku tekutiny. Gumička pruží, ale její vůle není taková jako u plenek Babylove  Premium Aktiv Plus. Měkké a poddajné boky dítě netlačí.

Lepicí pásky: Extra pružné a dlouhé pásky na suchý zip lze opětovně rozepnout a zapnout, drží dobře.

Vlastnosti

Parfemace: Námi testované plenky nebyly parfemované a nezapáchaly chemicky.

Savé jádro: Savé jádro není zřetelné a není jasné odkud kam sahá. Plenka saje dobře. Výrobce uvádí, že dvojité jádro odvede všechnu vlhkost, což se při testu potvrdilo.

Absorpce: Velmi dobře absorbuje moč a zanechá suchou pokožku. Díky vyšším zádům a gumičce zachytí moč i řídkou stolici.

Jak dlouho vydrží?: Plenka vydrží přes noc. Vše se odvíjí od toho, kolik tekutiny vypilo dítě před spaním.

Opruzeniny: Po těchto plenách se objevují výjimečně. Každé dítě má jinak citlivou pokožku.

Dostupnost a cenová kategorie

Plenky zakoupíte v drogerii DM a v e-shopu, který DM spustila na počátku roku 2018.

Youtube

Testy

Český časopis dTest zveřejnil v dubnu 2015 v nezávislých testech nezávadnost jednorázových plenek. Z celkových 14 testovaných produktů se umístily plenky Babylove nature na dvanáctém místě místě s výsledkem 54 %.

Poměr cena a kvalita

Pleny představují vynikající poměr ceny a kvality, neprotečou, miminko si neušpiní oblečení a nezpůsobují opruzeniny.

Shrnutí

Klady (+) 

  • Krásný materiál
  • Neprotečou.
  • Perfektně sedí.
  • Nesmrdí chemicky.

Zápory (-)

  • Špatně dostupné. V drogerii DM bývají vyprodané a v e-shopu je nelze objednat.

Pleny Babylove Öko v roce 2019

Plenky Babylove měly minulý rok velký a dlouhodobý výpadek, tak snad nás podobný výpadek nebude čekat i letos. Plenky jsou perfektní do velikosti č. 3. Od velikosti č. 4 špatně sedí gumičky kolem nožiček, ale možná, že to je tím, že plenky jsou mírně větší a sedí na větší děti. Jestli bude DM měnit také plenky z řady Nature, to nevíme. Velkou změnu přinesla drogerie DM u jednorázových plenek a plenkových kalhotek, které se proměnily v plenky a kalhotky se třemi kanálky.

Celkové hodnocení
  • 93%
    Hodnocení - 93%
93%

Krásně hebké ekologické plenky zanechají pokožku dítěte suchou. Neprotečou, nezpůsobují opruzeniny a nezapáchají chemicky. Představují vynikající poměr ceny a kvality.

Zdroj foto: www.dm.de

Redakce
Redakce

Vítejte na stránkách Radimradi.cz. Založili jsme je pro vás. Pro matky s dětmi, nastávající rodiče i prarodiče, kteří neradi kupují zajíce v pytli a před pořízením kočárku, autosedačky, hraček, nádobí nebo dětské výživy si přečtou zkušenosti ze života. Na našich stránkách najdete informace o tom, jak je produkt dobrý, ale také jeho negativa, chyby, na které vás výrobce bude jen těžko upozorňovat. V tom tkví jejich největší přínos. Výrobky testujeme sami ve svém volném čase. Z tohoto důvodu nám může někdy trvat déle, než objektivní recenzi zveřejníme. Testujeme a hodnotíme proto, abychom vám řekli svůj názor a zkušenost, ne abychom dělali reklamu, nebo zneuctili nějaké výrobky.

Radimradi.cz
Logo